Vitni Hjuston / -JUTJUB/SKRINŠOT
20/08/2023 u 01:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Premijera novog filma o Vitni Hjuston 27. avgusta

Dirljivo i vrlo emotivno putovanje kroz život i karijeru Hjustonove koji su u prvom planu, sa nastupima koji ostavljaju bez daha

Novi biografski film "Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody" imaće premijeru 27. avgusta na HBO Max striming platformi. Film će takođe biti prikazan na HBO kanalu 27. avgusta u 20.00h.

"Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody" je moćna i trijumfalna proslava nenadmašne Vitni Hjuston. Režiju potpisuje Kasi Lemons, scenario Entoni Makarten, nominovan za Oskara, a produkciju muzička legenda Klajv Dejvis, dok se u glavnoj roli pojavljuje dobitnica BAFTA nagrade, Naomi Aki. Film je portret kompleksne i multitalentovane žene koja stoji iza glasa bez granica. Od djevojke iz hora u Nju Džerziju do jednog od najprodavanijih i najnagrađivanijih izvođača svih vremena, film publiku vodi na inspirativno, dirljivo i vrlo emotivno putovanje kroz život i karijeru Hjustonove koji su u prvom planu, sa nastupima koji ostavljaju bez daha i zvučnom pozadinom sastavljenom od najomiljenijih hitova muzičke ikone.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
VITNI HJUSTONFILM
03. jul 2024 15:32