Радио Д плус / -Радио Д плус
03/05/2022 u 10:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радио Д плус прославио 19. рођендан

Дневном журком из студија најслушанији радио у Црној Гори прославио диван дан

Како су и обећали рођенданска журка нашег најслушанијег радија, Радија Д плус уљепшала је још један празничи дан у Црној Гори. Забаван програм, позитивна енергија, пуно смијеха, прегршт хитова, али и поклона за вјерност драгим слушаоцима ни овога пута нијесу изостали. Кад Радио Д плус слави рођендан, еквилајзери на радио пријемницима су појачани до максимума, а у цијелој Црној Гори су подешене добро познате фреквенције од 88,5 на Жабљаку, преко 90, 2 у Подгорици или 105,8 у Тивту...

- Обећавамо да ћемо наставити да будемо најбољи и најслушанији. Цјелодневна журка је како и доликује била у етру на дан рођендана, а спектакуларна рођенданска прослава нас тек очекује. Велика љетња журку као и прошле године, када су заједно славили Радио Д и Д плус, десиће се у Будви у клубу Театро. Знамо да су наши пратиоци нестрпљиви као и ми, али вриједи сачекати - казала је Санда Ракочевић.

У протеклих 19 година приредили су нам приближно 170 хиљада сати квалитетног програма, угостили највеће звијезде региона, премијерно нам пуштали највеће хитове народне музике, некима продужили радијски живот и опет направили цјелодневну журку о којој се прича.

image

Торта Радио Д плус

-Торта Радио Д плус

- Можемо се похвалити да смо једна од најзначајнихих медијских инстанци када је музика у питању. Признати смо од стране самих пјевача као радио станица која је отворена за пласирање добре и најактуелније музике, али и као станица која има слуха за младе и талентоване, пјеваче који су на почетку када им је свака подршка и те како потребна - казао је Немања Ракочевић.

Њихова професионална зрелост и труд да испоштују и оне неафирмисане као прослављене је још једна плус њиховом раду, зато су, како кажу сами пјевачи, обавезан степеник у каријери сваког од њих.

Током 1. маја, на диван дан пристизале су честитке извођача и слушалаца, али и поклони.

- Какав би то рођендан био без поклона. Али као што су слушаоци навикли од нас, ми не примамо већ поклањамо - казала је Теодора Милинковић.

Добро познати гласови и добро расположење које су Санда, Теодора и Немања ширили етром одразили су се и на Раду и Која који су одабиром добре музике усијали атмосферу.

Ни овај диван дан није могао да прође без слављеничких торти које су стигле од пријатеља из Шик енд Шиза и Тортелине.

- Захваљујемо се нашим пријатељима на предивним тортама, Башчаршији на вечери којом су обрадовали нашег слушаоца, ноћном клубу Каскада из Будве који је нашем суграђанину поклонио карту за концерт Андреане Чекић, Лукс апартмани Жабљак који ће угостити два наша слушаоца и Ц маркету на поклон ваучеру - истакла је екипа Радија Д плус.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 18:21