/ FOTO: DANILO KRšA
21/10/2021 u 16:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Рамбо Амадеус: Умјесто да пишем љубавне пјесме, ја млатим празну сламу

Компликујем живот и себи и другима, искрен је музичар

Музичар Рамбо Амадеус каже да је највећа опасност за људски род универзална некомпетенција, а како каже, човјек воли да суди о стварима о којима заправо нема појма и што мање зна - то је арогантнији.

- Мање је вољан да се информише, да се ослони на научне процене. Kолико је један? Банално питање које тражи комплексне одговоре, вјечне борбе сингуларности и дуалитета. Ујесто да правим љубавне пјесме и узимам лову, ја млатим празну сламу и компликујем живот и себи и другима- казао је Рамбо за Танјуг, а преноси Нова.рс. 

Фејсбук третира као свој лични медиј.

- Свакако да сам активан ту. Генерални утисак кад гледам старе снимке са концерата је да сам се превише драо, мислећи да је то не знам како шармантно и духовито - објаснио је музичар.

Додаје да су му основни посао концерти.

- Недостаје ми публика, вјероватно и ја њима. Драгоцјен је осјећај кад се скупе људи сличног укуса и сензибилитета на једно место. Наравно, придржаваћемо се најригорознијих епидемиолошких мјера. Идеја је да се сви осјећамо безбједно. Недопустиво је да као еманциповани грађани доприносимо ширењу заразе- закључио је Рамбо. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 10:38