Ким Катрал / - Инстаграм
04/01/2022 u 11:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Саманта ужива без "Секса и града": Неће да прича о скандалима коjи прате сериjу

Катрал неће да се оглашава о случаjу Криса Нота, рекао jе извор близак глумици за „Us Weekly“. Више жена jе током протеклих пар недјеља оптужило глумца за сексуално злостављање и силовање

Глумица Ким Катрал, коjа jе у оригиналним сезонама сериjе "Секс и град" глумица вољену Саманту, не каjе се jер ниjе дио нове сезоне сериjе. Извор близак глумици тврди да "ужива у животу без скандала" и да се неће оглашавати у вези са оптужбама за сексуално злостављање према Крису Ноту, глумцу коjи jе тумачио лик Зверке.

„Катрал неће да се оглашава о случаjу Криса Нота“, рекао jе извор близак глумици за „Us Weekly“. Више жена jе током протеклих пар недјеља оптужило глумца за сексуално злостављање и силовање. Нот негира све оптужбе.

Катрал jе била дио сериjе од 1998. године до 2004. године, али jе одбила да репризира своjу ролу Саманте у новом HBO наставаку по имену „And just like that“.

"Неће чак ни да прича о сериjи, или разлозима зашти jе одбила да репризира ролу", додао jе извор. "Срећна jе своjим животом сада."

"Ужива у животу без драме", додао jе извор.

Катрал jе раниjе отворено говорила о сукобу са Саром Џесиком Паркер. Претпоставља се да jе то разлог због коjег jе одбила да сними трећи наставак филма, или наставак сериjе.

Сара Џесика Паркер jе у подкасту "Оригинс" 2018. године рекла да никада ниjе била у сукобу са било коjом од глумица из оригиналних сезона, али jе Катрал своjу колегиницу назвала "окрутном", те jе оптужила да тражи медиjску пажњу наводно жалећи због смрти Катралиног брата исте године.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 07:52