Саша Матић / ATA images
19/11/2021 u 13:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Саша Матић о дуетима: Са Северином сам био наjоштриjи

Пjевач Саша Матић jедан jе од пjевача коjи се може похвалити беспрекорном кариjером и броjним хитовима. Његове пjесме су увиjек тражене и слушане, а карте за његове концерте се у рекордном року распродаjу.

Поjедине пjевачице су имале ту част и привилегиjу да сарађуjу са њим и сниме дуете коjи су постали велики хитови. На том списку се налази дует са Цецом Ражнатовић, Северином, Радом Маноjловић, Александром Приjовић и Милицом Павловић. Матић jе сада коначно проговорио какву jе сарадњу имао са поменутим колегиницама и са коjом jе било наjтеже сарађивати.

-Северина jе била одлична, она jе jедна опуштена Далматинка, фина, енергична… Ми смо имали супер сарадњу, можда jе jедино то снимање наjдуже траjало, jер сам jа био аутор за ту пjесму "Море туге", па сам био наjоштриjи, ово све остало jе ишло лаганиjе – рекао jе Саша и додао:

– Цеца jе моjа сестра… Са Приjовићком сам снимао спот у руднику и то смо ишли испод земље не знам колико метара, у jедном моменту Александра се мало уплашила – рекао jе Саша.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 13:22