Сам Асгари / - Инстаграм
14/11/2021 u 13:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Сем Асгари - вjереник Бритни Спирс

Пар је у септембру најавио вјеридбу на Инстаграму, он фотографијом, она компилацијом клипова на којима је показала свој дијамантски прстен

Сем Асгари, вјереник поп звијезде, ради на сопственом путу ка слави у години која га је гурнула у центар пажње. Асгари је глумац у настајању и некадашњи лични тренер. Али познатији је као вјереник 39-годишње жене која је годинама била највећа поп звијезда на свијету.

То што се изузетно позната вјереница господина Асгарија, Бритни Спирс, вјерила за њега, један је од ријетких детаља о њеном приватном животу који су јавно познати. Обоје су у интервјуима рекли да су се упознали 2016. године када се појавио у музичком споту за њен сингл „Slumber Parti“ (са Tinashe), у улози контемплативног посматрача док она пузи низ сто за банкет да би загрлила оно што се чини да је просуто млијеко.

Од тада, пар се много пута показао заједно на својим инстаграм налозима. Пар је у септембру најавио вјеридбу на Инстаграму (он фотографијом, она компилацијом клипова на којима је свој дијамантски прстен бљеснула у камеру).

image

Сам Асгари

- Инстаграм

Али појединости које се односе на скоро сваки други аспект живота Бритни Спирс познате су само појединцима који имају приступ повјерљивим судским записима који се односе на конзерваторско право које је управљало њеним постојањем од 2008. године, а које је судија прекинуо ове недјеље. Њена веза са господином Асгаријем је нужно ницала у оквиру параметара овог правног изума, чији су услови толико прикривени да су, више од једне деценије, аутсајдери могли само да нагађају како се било ко у њеном кругу - а камоли како она сама - осјећао о томе.

Тада је господин Асгари проговорио. Он је 9. фебруара 2021. објавио инстаграм стори са текстом: „Не поштујем некога ко покушава да контролише нашу везу и стално нам поставља препреке на путу“. Наводна мета његовог гнијева био је отац Спирсове, чувар њеног имања, кога је г. Асгари поменуо по имену у истој поруци.

image

Бритни Спирс

- Инстаграм

Али ниједна од његових објава није задовољила најхитније радозналости посматрача: Ко је господин Асгари? Какав је његов живот? И како се ишта од овога догодило?

Асгари се преселио у Калифорнију из Ирана са 12 година да живи са својим оцем, који је емигрирао седам година раније. Није му било тешко да се прилагоди након што је као адолесцент напустио мајку и сестре у Техерану, да путује у страну земљу чији језик није говорио, да живи са оцем којег није видио од 4. године.

„Мој посао у овом тренутку је глума“, појаснио је он.

Једна од најгледанијих улога господина Асгхарија, иако трепни и пропустићеш, била је улога лика који се приписује као „Секси Деда Мраз“ у епизоди HBO Мак серије „Хакови“ из 2021. Појавио се у једној сцени, поред Јean Smarta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 04:10