/ -SKRINSOT
16/09/2024 u 14:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Doli Parton objavila knjigu recepata

Pjevačica i legenda country muzike Doli Parton je u intervjuu za internet stranicu Allrecipes, gdje je promovisala svoju novu knjigu recepata "Good Lookin‘ Cookin". rekla da je njena porodica uvijek bila posvećena "boga, muzici – i hrani".

– Bog, muzika i hrana bile su tri velike stvari u našoj familiji – rekla je 78-godišnja pevačica.

Ona je objasnila da je kuvanje slično pisanju pjesama i dodala da često radi te dvije stvari istovrmeno.

– Kuvanje je kreativno, kao i pisanje pjesama. Neke od svojih najboljih pjesama sam smislila dok sam kuvala svoja najbolja jela, i obrnuto. Što bolje pišem, to bolje kuvam – rekla je Parton.

Doli je, zapravo, koautorka kovara, zajedno sa svojom sestrom Rejčel, i kaže da su njih dvije htjele da dočaraju atmosferu porodičnog doma i domaće kuhinje.

– Dom uvijek miriše na maminu kuhinju. Sjećanja iz djetinjstva uvijek povezujete s određenom hranom iz djetinjstva koju volite i ljudima koji su vam je pripremali – rekla je pjevačica koja je bila jedno od 12-oro djece i koja je odrasla u siromaštvu, u kolibi u Tenesiju.

Pored knjige recepata, Doli Parton počela je da prodaje i svoje vino Dolly Wines sorte chardonnay u američkim vinarijama, koje se reklamira da "spaja ukuse bijele breskve, slatke pavlake i prepečenog hrasta za savršeno uravnoteženu slatkoću" koja predstavlja "radost i toplinu koje Doli personifikuje".

– Dolly Wines su moj poklon vama. Bilo da razgovarate za stolom, opuštate se u vrtu ili se okupljate s voljenima za praznike, svaka bočica oblikovana je da unese radost u sva vaša druženja – rekla je slavna pjevačica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 14:20