Elton Džon / Instagram
14/10/2024 u 19:34 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Elton Džon o roditeljstvu: Moji sinovi će morati sami da zarade svoj novac

Proslavljeni muzičar Elton Džon i njegov suprug Dejvid Furniš žive jedan skladan život sa svojim sinovima Zakarijem (13) i Ilajdžom (11).

Oni su zajedno već tri decenije, a decu su dobili uz pomoć surogat majke.

Elton Džon često govori o sinovima i o tome koliko je srećan što ih ima, ali govori i o tome kako ih vaspitava i čemu uči, s obzirom na to da može da im priušti šta god požele.

Naime, jedna od glavnih stari kojima ih uči jeste da redovno obavljaju kućne poslove.

- Ja potičem iz radničke porodice i rođen sam na opštinskom imanju. Sve što imam zaradio sam napornim radom i i moji klinci će to morati na isti način - rekao je jednom prilikom.

Takođe, riješio je da im testamentom ostavi minimalnu svotu iako je njegovo bogatstvo procijenjeno na 650 miliona dolara. On će ipak veliki dio toga dati u humanitarne svrhe, a sinovi će morati sami da zarade za sebe.

- Očigledno, volio bih da ostavim svojim dječacima solidnu finansijsku situaciju. Ali ne želim da budu razmaženi kad porastu. Užasno je dati klincima srebrnu kašiku. To bi im uništilo život - istakao je Elton Džon.

Njegov suprug se u potpunosti slaže sa ovakvim metodama vaspitanja jer im je jedini cilj da njihovi sinovi poštuju novac i naporan rad.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. oktobar 2024 19:35