/ -EPA EFE
15/10/2024 u 15:12 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Hejli i Džastin Biber otkrili zašto sina drže dalje od svojih roditelja

Hejli i Džastin Biber u avgustu su postali roditelji, ali svog sina Jacka Bluesa Biebera, Hejli drži podalje od svojih roditelja.

Ona je dugo vremena imala sukobe sa ocem Stephenom Baldwinom zbog mnogih razlika u političkim, ali i vjerskim uvjerenjima. Stephen i njegova supruga Kennya su hrišćani, a Haileyin otac Stephen poznat je po njegovoj podršci Donaldu Trampu, dok njegova kćerka Hejli podržava Kamalu Harris.

Kako tvrdi Daily Mail, Hejlin odnos s roditeljima je duže vremena narušen, jer je mjesecima sakrivala svoju trudnoću od njih.

Jedan od sukoba nastao je kada je Stephen zamolio ljude da se mole za Hejli i Džastina, nakon čega je Hejli naglasila da ne želi da joj se otac miješa u život.

Hejli se dugi niz godina željela distancirati od svog prezimena Baldwin i bila je izuzetno srećna nakon udaje za Justina i promjene prezimena. Ona je nedavno priznala da više nije mnogo povezana sa svojom porodicom, te da je morala odrasti mnogo brže u odnosu na njene vršnjake.

Neslaganja sa porodicom uticala su i na Džastinov odnos sa njenim roditeljima. Naime, on se distancirao od Hejlinih roditelja te nastoji skupa sa Hejli biti maksimalno posvećen svom sinu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. oktobar 2024 15:12