Vukašin Brajić / - FOTO: FACEBOOK
17/05/2024 u 13:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Nekadašnji učesnik Operacije trijumf Vukašin Brajić priznao: Bio sam u depresiji

Bh. pjevač Vukašin Brajić, koji je 2010. godine predstavljao svoju zemlju na Eurosongu, progovorio je o teškom životnom periodu te priznao da je želio sebi da oduzme život.

- Bio sam u visokofunkcionalnoj depresiji, koja nije mogla da se primijeti. Bježao sam u posao, toliko sam radio da ne bih osjećao tu tjeskobu. Kada si u depresiji, nemaš nikakav osjećaj ni za šta. Nije ti žao što će majka da ti plače ako te nema, nije ti žao, jednostavno želiš da se desi nešto - pojašnjava.

Dodao je da sada imamo gomilu popularnih bolesti na Instagramu i da to nisu stvari za šalu.

- Hoću da kažem ljudima da se to dešava, da je to stvarno. Ja sam završio na ispiranju u pokušaju da sam sebi oduzmem život, za prošlu srpsku Novu godinu na VMA - rekao je. Dalje tvrdi da je to bio momenat u kojem je shvatio da tamo s druge strane "nema ničega".

- Ako ovdje nema ničega, bar nešto može da se desi. To je momenat kada sam ja shvatio da to više nikada neću da pokušam - kazao je.

Podsjećamo, Vukašin je 2010. na Eurosongu izveo pjesmu "Thunder and Lightning", koju je napisao Dino Šaran. Osvojio je 51 bod i zauzeo 17. mjesto. Publika ga pamti i po učešću u reality showu "Operacija trijumf".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. oktobar 2024 05:47