/ -TANJUG/AP
13/03/2024 u 11:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Otkriveni detalji testamenta Metjua Perija

Vrijednost njegove ukupne imovine procijenjena je na čak 120 miliona dolara, koje je stekao tokom svoje uspješne karijere

Slavni glumac Metju Peri preminuo je 28. oktobra 2023. godine, kada ga je asistent pronašao u beživotnom stanju na imanju u Los Anđelesu.

Ovaj slučaj potresao je ljude iz cijelog svijeta, a toksikološki nalaz pokazao je da je uzrok smrti akutno dejstvo ketamina i utapanje. Pet mjeseci nakon tragedije, pojavile su se informacije i navodni sadržaj njegovog testamenta.

Vrijednost njegove ukupne imovine procijenjena je na čak 120 miliona dolara, koje je stekao tokom svoje uspješne karijere. Kako pišu strani mediji, Peri je ostavio više od milion dolara Fondaciji koju je nazvao po liku iz filma Vudija Alena.

U testamentu se navodi da je većinu svojih stvari ostavio upravo toj organizaciji, koju je nazvao Alvy Singer Living Trust po liku iz Annie Hall, iz 1977. godine.

Tu sumu novca koju je ostavio fondaciji, navodno je suma koju su izvršitelji pronašli kao dodatnu imovinu, koja nije zavedena u njegovom privatnom fondu.

Izvršioci testamenta su Lisa Ferguson i bivša supruga Majka Majersa Robin Ruzan, prenosi Daily mail.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 07:17