/ -INSTAGRAM
01/08/2024 u 08:47 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Prijatelji potvrdili: Džej Lo i Ben Aflek se razvode

Nakon višemjesečnih spekulacija, potvrđeno je da su Džej Lo i i Ben Aflek pred razvodom. Prijatelji supružnika otkrili su za "Daily Mail" da par ponovo pokušava da se razvede nakon što je propao i posljednji pokušaj pomirenja.

Dokumenti za razvod su "završeni, ali još uvijek nisu predati", tvrdi više izvora za strane medije.

Vijest stiže nakon što je objelodanjeno da je Ben Aflek kupio novu vilu vrijednu 20 miliona dolara i to u srijedu, 24. jula, baš na dan 55. rođendana Dženifer Lopez. Prijatelji latino dive ističu da ju je ova iznenadna kupovina "momačkog gnijezda" na njen rođendan "ujela za srce".

"Završili su papire za razvod prije mjesec dana, ali čekaju pravi trenutak da ih predaju. Tada će objaviti i zajedničku izjavu u kojoj će reći kako imaju veliku ljubav jedno za drugo i da su se borili da to uspije, ali da nisu uspjeli", rekao je jedan izvor blizak paru.

"Iskreno, na kraju nisu uspjeli da dođu do kompromisa. Ono što su ranije imali je nestalo i oboje su to prihvatili", dodao je drugi insajder.

Par je posljednji put fotografisan zajedno 30. marta, od kada su ljeto proveli odvojeno; Ben je boravio u Los Anđeles, a Lopezova uglavnom na istočnoj obali. Čak su i svoju drugu godišnjicu braka proveli u različitim gradovima.

(Pink)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 21:09