/ -EPA EFE
09/08/2024 u 17:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Razvod Dženifer Lopez i Bena Afleka mogao bi biti najskuplji u istoriji

Ono što je već nekoliko mjeseci javna tajna, zvanična objava razvoda između Jennifer Lopez i Bena Afflecka, vrlo je blizu.

Prema riječima prijatelja para koji je razgovarao za Page Six, brak je već neko vrijeme završen i, pošto su postigli napredak o uslovima, sigurni su da nema povratka i da će vrijeme da to objave biti kraj ljeta.

Bliski prijatelj para rekao je da su se 2022. godine oboje zanijeli nostalgijom i sumnjama koje su im preostale kada su raskinuli  prvu vjeridbu 2004. godine.

"Uhvatili su ih u trenutku. Jennifer je željela ovo vjenčanje - haljine, prijateljice, sve ukrase - decenijama", rekao je.

Okrenuli su stranicu o svim nedovršenim poslovima od prije 20 i više godina. Oni su stvari vidjeli do kraja i sada sigurno znaju da nisu izgrađene za duge staze.

"Nema više pitanja bez odgovora. Vidjeli su sve što su trebali da vide, i gotovo je."

Isti izvor navodi da bi razvod mogao biti "najsloženiji i najskuplji postupak ikada". Kako su oni jedan od najbogatijih parova zahvaljujući svojim uspjesima u glumi i izvan nje, posebno za Jennifer Lopez, razvod će vjerovatno biti skup.

Iako se zvanična objava očekuje do kraja ljeta, njih dvoje su pokrenuli radove kako bi podijelili prihod. Na primjer, stavili su svoju vilu na Beverly Hillsu, vrijednu 68 miliona dolara, na prodaju, kao i razna umjetnička djela koja su zajedno kupili.

"Ben je već pronašao svoj novi dom, a Jen će izabrati svoj. To je potpuno odlučeno i nema interesa, sklonosti ili razloga da se povuče", rekao je izvor blizak glumcu, koji je rekao da je odluka o razvodu čvrsta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 18:55