/ -INSTAGRAM
12/09/2024 u 14:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Sofi Tarner i Džo Džonas se razvode

Džo Džonas i Sofi Tarner, koji imaju dvije ćerke konačno su finalizovali svoj sporazum o razvodu, godinu dana nakon što su se razdvojili posle četiri godine braka.

Član grupe Jonas Brothers i zvijezda serije "Game of Trones" postigli su nagodbu u vezi sa svojim razvodom, kako su prenijeli sudski dokumenti koje je 10. septembra dobio TMZ. Iako su uslovi nagodbe označeni kao povjerljivi, sudija je već potpisao njihov sporazum.

E! News se obratio predstavnicima Džoa i Sofi za komentar, ali još uvijek nisu dobili odgovor.

Nagodba između para čekala je duže vrijeme. Naime, Džo je podnio zahtjev za razvod od Sofi u septembru 2023. godine nakon četiri godine braka, navodeći u sudskim dokumentima da je "brak između strana nepovratno narušen".

Ubrzo nakon toga, Sofi koja sa Džoom ima dvije ćerke,pokrenula je tužbu protiv svog bivšeg supruga, tvrdeći da je on sprečavao njihovu djecu, koja su državljani SAD-a i Velike Britanije, da se vrate "u svoj uobičajeni dom u Engleskoj" tako što je zadržao njihove pasoše. U dokumentima koje je dobio E! News, Sofi je takođe navela da je saznala o njegovom zahtjevu za razvod "kroz medije". U odgovoru na tužbu, predstavnik Džoa je osigurao da djeca "nisu oteta" i da se Džo "zalaže za zajedničko roditeljstvo kako bi djeca bila odgajana od strane i majke i oca". Nakon toga, par je u sledećem mjesecu postigao sporazum o starateljstvu nad djecom, odluka koju je Sofi kasnije podijelila u intervjuu za britanski Vogue objavljenom 15. maja.

"Moj san je da imam ogroman Božić gdje će moja djeca imati svog tatu prisutnog, čitavu Džoovu porodicu i njihove bake i deke", izjavila je Sofi. "Ne zanima me politika, samo želim da djevojčice osjećaju ljubav i da svi dođu zbog njih."

Sofi, koja je od tada u vezi sa razvojnim agentom Peregrinom Pearsonom dodala je, "Džo je sjajan otac našoj djeci i to je sve što mogu da tražim."

Što se tiče Džoa, pjevač pjesme "Cake By the Ocean"—koji je od tada povezan sa manekenkom Stormi Bri i glumicom Lailom Abdulah takođe želi da zadrži pozitivan stav prema majci svoje djece.

On je nedavno podijelio da nema nameru da kritikuje Sofi na svom nadolazećem albumu "Music for People Who Believe in Love".

"Ne pokušavam da napadnem nikoga na ovom albumu", objasnio je Džo u intervjuu za Billboard objavljenom 27. avgusta. "Ne pokušavam da izbacujem privatne stvari."

Ipak, on istražuje svoja osjećanja u vezi sa raskidom na ovom albumu. Kako je rekao, "Imam prelijep život za koji sam zahvalan. Imam dvoje prelijepe djece. Srećan sam čovjek i muzika treba da odražava to."

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 19:30