/ -INSTAGRAM
16/08/2024 u 03:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Zbog smrti Metjua Perija uhapšena jedna osoba

Glumac je pronađen licem nadolje u svojoj kadi, 28. oktobra, a bolničari koji su pozvani odmah su ga proglasili mrtvim

Policija je uhapsila jednu osobu koja je navodno povezana sa smrću Metjua Perija  usljed predoziranja ketaminom prošle godine, kaže zvaničnik za provođenje zakona. Zvaničnik nije bio ovlašten da razgovara o detaljima istrage koja je u toku, zbog čega nisu objavili identitet. Vlasti su zakazale konferenciju za novinare u Los Anđelesu kako bi objavile detalje slučaja kasnije u četvrtak ujutro.

Policija Los Anđelesa saopštila je u maju da sarađuju s američkom Upravom za borbu protiv droge i američkom poštanskom inspekcijskom službom sa istragom o tome zašto je 54-godišnjak imao toliko hirurškog anestetika u svom organizmu.

Naime, Peri je pronađen licem nadolje u svojoj kadi, 28. oktobra, a bolničari koji su pozvani odmah su ga proglasili mrtvim.

Njegova obdukcija, objavljena u decembru, otkrila je da je količina ketamina u njegovoj krvi bila u opsegu koji se koristi za opštu anesteziju tokom operacije.

Podsjetimo, istraga traje mjesecima, a ispitane su brojne osobe iz Holivuda. Iako nisu poznata imena, zna se da su ispitani oni koji imaju istoriju konzumiranja ili zloupotrebe zabranjenih supstanci. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 18:03