/ Фото: Принтскрин
19/05/2021 u 23:21 h
ДАН порталДАН портал
StoryEditor

(ВИДЕО) Исповијест принца Харија: Не желим круну, видио сам шта су урадили мојој мајци

Видио сам иза завјеса породичне послове, знам како функционишу, прича војвода од Сасекса

Млади војвода од Сасекса принц Хари договорио је сарадњу са УС чет шоуом, како би снимио документарац под називом "Ја, којег не видите".

У неким дјеловима овог трејлера јасно се приказује његов разговор са новинарком Опром Винфри о његовом менталном стању.

- Доношење одлуке о примању стручне помоћи није знак слабости. Напротив, у данашњем свијету то је, више него икада, знак снаге - истиче млади принц.

Овај трејлер документује дирљиве снимке њега и принца Чарлса, како стоје и разговарају на сахрани његове мајке, принцезе Дајане.

Међутим, овај трејлер не приказује само принца Харија, већ и његову жену Меган Маркл и сина Арчија.

Војвода од Сасекса, такође, говори о томе да је хтио да напусти краљевску породицу и коријене, јер је прије 15 година видио шта је британска круна урадила његовој мајци.

- У мојим раним двадесетим годинама, говорио сам себи да не желим ово, не желим круну, не желим овај посао, јер сам видио шта су урадили мојој мајци- додао је он.

Да ствар буде гора, унутрашња борба је постала јача оног тренутка када је поставио себи питање:

- Kако ћу икад да се скрасим, пронађем жену и оснујем породицу, када знам све ове ствари о краљевској породици?- пита се Хари.

Наводи да су сјај и љепота британске круне само привид праве стварности.

- Зато што знам, зато што сам видио иза завјеса породичне послове, знам како функционишу, баш због тога не желим да учествујем, штавише ни да будем дио тога- поручио је он.

Izdvojeno

29. jul 2021 20:13