Jure Brkljača u trap fazonu / -SKRINšOT/JUTJUB
15/11/2023 u 11:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO)Jure Brkljača izašao iz zone komfora pa snimio trap pjesmu ‘Sve je prolazno‘

Pjesma će od danas zaploviti radijskim eterom, a uz nju se može uživati u video spotu, koji je definitivno donio određenu svježinu cijeloj priči

Promjene su nekada dobrodošle i nužne, a znaju da donesu puno toga lijepog i zanimljivog. To je prepoznao i Jure Brkljača koji se poigrao sa trap stilom, u kojem ga do sada nismo mogli vidjeti i čuti.

Svojoj vjernoj publici, ali i onima koji će to tek postati, ovoga puta predstavlja nešto potpuno drugačije. ‘Sve je prolazno‘ pjesma je koja će od danas zaploviti radijskim eterom, a uz nju se može uživati u video spotu, koji je definitivno donio određenu svježinu cijeloj priči.

- Pjesma ‘Sve je prolazno‘ je zapravo eksperiment u mom muzičkom stilu i odskače od svega što sam dosad radio. Cilj mi je bio da napravim nešto moderno, svježe i autentično, ali da opet ostanem vjeran sebi. Nadam se da neću iznevjeriti publiku koja me prati sve ove godine - poručio je Jure.

Spot je snimljen u Beogradu sa produkcijom "filmski studio Avala", a koji su svojom pojavom na ovom projektu pomogli interpretirati pjesmu na jedan moderan, apstraktan i suveren način. Cijela priča fokusirana je na prolaznosti, prije svega materijalnih stvari, što je i prikazano, a u čemu će vjerujemo publika uživati i to naravno prepoznati.

Mladi producent Mihael Blum  je dao poseban "touch" u aranžmanu i produkciji, a povodom same premijere, rekao je da čim je Jure donio pjesmu, znali su kako će na kraju zvučati.

- Sam proces snimanja bio je jako zabavan. Nadam se da ćemo ovim novim singlom proširiti Jurinu publiku i podstaknuti druge, mlade izvođače da izađu iz svoje komfor zone i naprave nešto skroz novo i ludo - poručio je Blum.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. septembar 2024 04:12