Nikolina Tomić / Foto: Fabijan Đukić
28/02/2023 u 10:26 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Nikolina Tomić izdala prvu pjesmu: „Misao na mene” hit koji osvaja na prvu

Inspiraciju za pisanje pjesama pronalazim u svakodnevnom životu i te doživljaje izražavam kroz riječi, tonove, melodije, kaže Nikolina Tomić

Pjesma "Misao na mene" tri je godine čekala svoju priliku. U stvari, čekala je čvrstu odluku svoje autorke Nikoline Tomić da pjesmu ipak pošalje na pravu adresu. Iako je Nikolina debitantkinja na muzičkoj sceni i ovo je njena prva pjesma, nakon premijere video spota na CMC televiziji i objave na jutjub kanalu, u svega nekoliko sati skupila je nekoliko hiljada pregleda te brojne pozitivne komentare oduševljenih slušalaca. Nikolina je Slavonka iz Otoka i profesorica je klavira.

- Inspiraciju za pisanje pjesama pronalazim u svakodnevnom životu i te doživljaje izražavam kroz riječi, tonove, melodije. Ponekad je to refleksija mojih odnosa, ponekad samo posmatranje drugih i zamišljanje kako žive i kako se osjećaju. Pjesma 'Misao na mene' nastala je u pet minuta i odraz je mog razmišljanja o svemu što se dogodilo ili što će se dogoditi. Čekala je pravi trenutak, pravu emociju, hrabrost i smjelost da se pojavi i da je poklonim slušaocima na ljubav. Pjesme mi dolaze same u trenutku i pišem ih kako bi pomogla sebi i drugima da određenu emociju dožive, shvate i izbace iz sebe - objasnila je Nikolina.

Komponovanjem se bavi već nekoliko godina i skupila je popriličan broj pjesama koje s nestrpljenjem čeka da podijeli s javnosti. Pjesmu "Misao na mene" snimila je u požeškom studiju Hard Work u saradnji s rokenrol grupom Echoes koji su zaslužni za aranžman, te s producentom Antom Akrapom. Režiju video-spota Nikolina povjerila je Fabijanu Đukiću.

Pjesma "Misao na mene" siguran je hit koji će vrlo brzo zavladati radijskim top listama, a regionalna ženska kantautorska scena dobila je još jedno ime, Nikolina.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 17:32