Мадона, додјела МТВ награда / - SCREENSHOT YOUTUBE
14/09/2021 u 06:31 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

(ВИДЕО) Водитељ Пирс Морган o Мадонином издању на додjели МТВ награда: "Срамотно"

Мадона се окренула, показуjући позадину у изазовном издању, с обзиром на то да jе хаљина отпозади у ствари боди. То jе изазвало броjне реакциjе како на догађаjу, тако и на мрежама

Водитељ Пирс Морган прокоментарисао jе Мадонино поjављивање на додјели MTV Video Music Awards, називаjући срамотним њен одабир одјеће, што jе наљутило фанове.

Отвараjући додјелу награда, поп звијезда се поjавила на сцени у "Барбери" огртачу испод кога jе носила црну кожну хаљину и мрежасте чарапе.

Мадона jе прво скинула огртач па се обратила публици: "Рекли су да нећемо издржати. Али ми смо jош увијек овдје. Срећан 40. рођендан МТВ! Добродошли на MTV Video Music Awards 2021".

Затим се окренула, показуjући позадину у изазовном издању, с обзиром на то да jе хаљина отпозади у ствари боди. То jе изазвало броjне реакциjе како на догађаjу, тако и на мрежама.

Бивши водитељ "Гоод Морнинг" шоуа Пирс Морган њен изглед назвао jе "срамотним". Као одговор, неки корисници Твитера рекли су да jе њен изглед "модеран".

"У своjоj кариjери продала jе више од 300 милиона плоча. Jедноставно може да се обуче како хоће"; "Изгледа сjаjно са 63, надам се да ћу и jа тако изгледати", само су неки од коментара фанова коjи су стали у Мадонину одбрану.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

24. septembar 2021 10:15