Ивона Пантелић / Инстаграм
19/03/2022 u 12:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Животни и музички рестарт Ивоне Пантелић

Презадовољна сам циjелим искуством, циjела организациjа РТС-а се побринула да то изгледа баш као мала Евровизиjа за наше подручjе, дивна познанства дивни људи, jедно прелиjепо искуство, казала jеПантелић

Пjевачица Ивона Пантелић представила jе на недавно одржаноj Беовизиjи нову нумеру под именом „Знам”. Иако се како каже jош увиjек нису слегли утисци након такмичења, признаjе да jе задовољна реакциjама публике на њену пjесму.

- Утисци се jош сабираjу постепено, треба мало времена да се све слегне. Презадовољна сам циjелим искуством, циjела организациjа РТС-а се побринула да то изгледа баш као мала Евровизиjа за наше подручjе, дивна познанства дивни људи, jедно прелиjепо искуство. Пратила сам Евровизиjу од дjетињства, то сам увиjек вољела и била ми jе жеља и циљ у животу да се приjавим. Конкретно баш ове године имам неки трип са броjем 22, срећан ми jе и некако стално су ми излазиле те обjаве конкурс за приjаву и што ми jе био окидач и испоставило се сjаjно - казала jе Ивона.

Пjесму знам, jе каже написала сасвим спонтано на енглеском jезику.

- Тек кад сам преслушала демо снимак била сам у фазону да jе евровизиjска пjесма и два дана пред краj конкурса сам одлучила да jе пошаљем. Дарко Димитров jе радио други аранжмани он ми jе дао вjетар у леђа. Имала сам мало дана jер су ми са РТС-а рекли да морам да напишем пjесму на српском да би jе изводила у Србиjи и српска верзиjа нема неку дубљу личниjу поруку. Али сигурно да увиjек све што сам писала има неку подсвjесну ноту тако да нисам jе писала по неком свом личном искуству али сигурно да датира из неких дубоких емоциjа коjе нисам рашчистила сама са собом. Гледала сам да пjесму могу да пjеваjу и клинци и стариjи да аранжмански буде хитична-обjаснила jе Ивона.

Пjевачица открива и да већ има спремне неке нове пjесме.

-Имала сам доста пjесама коjе су биле и на стриминг платформама и на jутjубу али су склоњене из разлога што сам направила неки своj рестарт и животни и музички, промиjенила мало и музички правац. Знам jе заправо пjесма коjа jе можда прва покупила већу медиjску пажњу па људи мисле да ми jе прва али ниjе. Имам већ неке спремне пjесме, jедну коjу сам jош у децембру требала да обjавим али због тих непредвиђених ситуациjа jе одложена али чека и биће обjављена чим прође ова еурофиjа. Сад радим на томе да избацим спот за ову пjесму, договарам се осмишљавам, планирам да наставим да се бавим музиком, тек jе почело-истакла jе Ивона.

Ивона се осврнула и на финале Беовизиjе, додавши да jе Констракта побиjедила са потпуном заслугом.

-Мени jе она гениjална, њена пjесма jе пjесма коjа ниjе ни по чему могла да се пореди ни са jедном, потпуно jе прича за себе, има jаку поруку на врло интелигентан и комичан начин jе прениjела и генерално сценски наступ jе нешто што нас jе купило. Сви машу рукама, тапшу, феноменално и то jе нешто што ће Европа да разумиjе, мени jе то пун погодак-закључила jе Ивона.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 01:57