Zoranah 1 / -ZORANAH 1
04/11/2021 u 16:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Зораннах покреће нови бизнис

План ми jе да издам своjе миришљаве свиjеће jер они коjи то воле знаjу колико jе тешко наћи добре, казала је Зорана

Блогерка Зорана Jовановић Зоранах своjим обjавама често привлачи пажњу jавности, а нарочито млађе популациjе коjима jе она и узор. Са пратиоцима често диjели своjа животна искуства, због коjих нериjетко бива и критикована, а овога пута jе признала да у даљоj будућности жели да покрене нови бизнис. Као модна блокерка се остварила, jер jе жељела да испуни жељу своjе маjке, а за себе има друге планове.

– У гардероби се никад нисам пронашла. Све то jе била идеjа моjе маjке. Она се бактала са свим тим материjалима, кроjачима, фабрикама. Мени то никада ниjе било то. Нисам себе видjела у томе - казала је Зорана.

Ипак, шминка и козметика су потпуно друга ствар. Све то јој jе, ккао је казала, много интересантниjе. Осим тога, открила је и у чему види будућност свог бизниса jедног дана када се умори од звања инфлуенсерке.

– План ми jе да издам своjе миришљаве свиjеће jер они коjи то воле знаjу колико jе тешко наћи добре у Србиjи. Осим тога, планирам и да издам дифузере за кућу. Неки jе план да jедног дана отворим радњу за стварима за дом, као и линиjу производа за љепоту – додала jе Зоранах у емисиjи "Chit Chat".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 02:41