/ -FOTO: MARKO TODOROVIć, MILENA ĐORđEVIć, Telegraf
06/05/2022 u 23:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Звездан Терзић: Аркан је био човјек за поштовање, а Цеци бих увијек помогао

Ја нисам цвjећка, био сам близак са људима са оне стране закона и то није тајна, казао је генерални директор ФК Црвена звезда

Генерални директор Фудбалског клуба Црвена звезда Звездан Терзић гостовао је на Курир телевизији, гдје се осврнуо се на однос који је имао са Жељком Ражнатовићем Арканом, али и на то у каквим је односима са његовом породицом.

Он је у емисији "Сценирање" на Kурир телевизији истакао да га је живот често повезивао са људима са "друге стране закона", што га је и формирало као личност.

- Нисам цвjећка у смислу свог неког животног пута. Био сам близак са људима са оне стране закона. И то није тајна. Тако се намjестило од мог дjетињства и младости и сагледавао сам живот другачије него други спортисти. И вјероватно је то утицало да будем ово што сам сада - каже Звездан Терзић.

О Жељку Ражнатовићу је казао и да је био озбиљан мангуп и озбиљан професионалац.

- Жељко је био један мангуп и остаће ми у сјећању као озбиљна и харизматична личност. Имали смо неспоразуме око фудбала, није то било мед и млијеко. Жељко је утакмицу доживљавао као мегдан. Био је веома професионалан. Озбиљан човјек је био и памтим га као озбиљног мангупа. Био је храбар и човјек за респект. Мушкарац у сваком смислу те ријечи - каже Терза.

Он је открио и да се не виђа са породицом покојног Ражнатовића, а његовој супрузи, популарној фолк диви Светлани Цеци Ражнатовић имао је само речи хвале.

- Па не чујемо се, не виђамо се, али ја волим ту породицу. И малог Вељка, малу Анастасију и Цецу. Али једноставно немамо заједничке теме и разлог да се чујемо и видимо. Kад год се видимо, видимо се у некој најсрдачнијој атмосфери. Kад год би им требало нешто, ја бих им увијек помогао- закључио је Терзић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 16:32