/ Фото: Срђан Бољевић
17/06/2021 u 08:43 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

АМСЦГ: Добри услови за вожњу

Видљивост смањена по котлинама

У Црној Гори јутрос се саобраћа по сувим путевима, а видљивост је смањена по котлинама, саопштено је из Ауто-мото савеза Црне Горе.

Саобраћај на путу Михаиловица - Пљевља биће обустављен од девет до 11 и од 13 до 15 сати због реконструкције те саобраћајнице.

На путу Рожаје - Шпиљани, саобраћај ће за све врсте возила, бити затворен од девет до 15 сати због минирања.

Осталим данима саобраћај ће на том путу бити обустављен од осам до 11 и од 13 сати и 30 минута до 16 сати и 30 минута, због реконструкције саобраћајнице.

На путу Пљевља - Метаљка саобраћај ће због реконструкције за све врсте возила бити обустављен од девет до 11 и од 14 до 16 сати.

Због изградње магистралног пута Цетиње - Никшић, саобраћај на регионалном путу Цетиње-Чево биће обустављен од девет до 11 и од 13 до 15 сати, а у осталом периоду долазиће повремено до прекида саобраћаја не дужих од 15 минута.

На магистралном путу Даниловград – Подгорица саобраћај је промијењен са двосмјерног на једносмјерни, уз повремене прекиде не дуже од 15 минута.

Због уређења шеталишта уз море уз магистрални пут Мељине – Липци, локалитет Бијела –Kаменари, режим саобраћаја је промијењен са двосмјерног на једносмјерни.

На магистралном путу Подгорица - Рибаревина, због асфалитирања саобраћајнице, возила саобраћају наизмјенично од седам до 19 сати.

Саобраћај на магистралном путу М-2 дионица Петровац-Подгорица промијењен је са двосмјерног на једносмјерни од седам до 19 сати.

Саобраћај на магистралном путу М-2 дионица Kолашин-Мојковац у мјесту Подбишће, промијењен са двосмјерног на једносмјерни.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

20. septembar 2021 17:27