Пут у Велици ускоро ће бити асфалтиран / -УЈР
12/10/2021 u 06:38 h
Darko JovovićDarko Jovović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Асфалт на путу у Велици старом 110 година

Модернизациjом овог, досад макадамског прилаза кућама, Управа jавних радова и локална власт ствараjу квалитетниjе услове живота у том плавском краjу

Управа jавних радова jе у сарадњи са Општином Плав почела са припремним радовима за асфалтирање улице у насељу Велика, у оквиру програма унапређења локалне путне инфраструктуре, чиме jе наставила да улаже у унапређење услова живота на сеоском подручjу, саопштили су из Управе jавних радова.

– Пут у Велици првобитно jе пробиjен jош приjе око 110 година, да би приjе око jедног виjека био проширен. Модернизациjом овог, досад макадамског прилаза кућама, Управа jавних радова и локална власт ствараjу квалитетниjе услове живота у том плавском краjу. Радови у Велици представљаjу jедан у низу проjеката коjе Управа jавних радова у овом моменту реализуjе заjедно са општинским институциjама у циjелоj Црноj Гори – наводи се у саопштењу Управе јавних радова и додаје да су ове године потписали уговоре са представницима локалних управа у вриjедности од око 2,1 милион еура.

– Тиме показуjемо да смо посвећени стварању квалитетниjег живота у циjелоj држави, а посебно када jе риjеч о мање развиjеним подручjима – подвлаче из Управе јавних радова.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 23:06