Лого ДПС-а / - ДПС
09/03/2022 u 13:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

ДПС Котор: Локална власт нема храбрости за подршку народу Украјине

Очито да чак ни бројке гостију Котора из Украјине који су све више посјећивали наш град посљедњих година нису помогле нашој локалној управи да иступе као саосјећајни и праведни људи, навели су из ОО ДПС Котор

Данас је четрнаести дан како немамо одговор управе града Котора на иницијативу да се освјетљењем врата града покаже подршка народу Украјине који туђе неће, а своје не да. Цивилизацијски је чин подржати оног ко је нападнут на свом кућном прагу и трпи агресију, али у Котору има оних који немају политичке храбрости да чак ни симболички стану на страну жртве - народа Украјине, саопштили су из ОО ДПС Котор.

- Очито да чак ни бројке гостију Котора из Украјине који су све више посјећивали наш град посљедњих година, а које ове године нећемо дочекивати као госте, осим евентуално као расељене, забринуте људе за свој живот, породицу, иметак, послове и државу, нијесу помогле нашој локалној управи да иступе као саосјећајни и праведни људи. Тиме ће они, након надајмо се кратког ратног вихора, за собом оставити срамоту, али нажалост срамоту свих нас коју Украјинци неће везивати за појединце који су у тренутној распадајућој локалној власти, већ нажалост, као срамоту града Котора. Подршка народу Украјине - навели су из которског ДПС-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 10:06