Savjet MZ Bogetići / - ŽELJKO ŠAPURIć
26/09/2024 u 15:03 h
Željko ŠapurićŽeljko Šapurić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Mještani Bogetića odustali od blokade magistralnog puta Nikšić – Podgorica

Savjet Mjesne zajednice Bogetići odustao je od najavljenih protesta mještana i blokade magistralnog puta Nikšić –Podgorica, nakon razgovora sa predsjednikom Skupštine Opštine Nikšić Nemanjom Vukovićem.

Opština Nikšić je prhvatila zahtjeve mještana i obećala brzo postavljanje zaštitne mreže, osvjetljenje i naknadno uređenje terena u Ljeskovim dolima.

Savjet je sa jutrošnje sjednice najavio, za sjutra  protest mještana i blokadu magistralnog puta, jer Opština Nikšić nije ispoštovala dogovor da se lokacija u Ljeskovom dolu, gdje su početkom mjeseca zakopane eutanazirane i uginule krave od kju groznice, uredi i ogradi mrežom.

Na sastanku sa Vukovićem, mještani su odustali od prvobitne namjere, jer je lokalna uprava obećala da će im izaći u susret.

Vuković je rekao da je u toku nabavka mreže i da se mora ispoštovati procedura.

-Mi smo tražili dok mreža ne stigne, postave jednu svjetleću signalizaciju da razgoni divljač. Mi tražili sijalicu, a dobili lajt šou. Vuković nam je rekao da će nam obezbijediti četiri sijalice i već naš član, sa njihovim radnicima, ide da tu signalizaciju postave -  istakao je predsjednik MZ Bogetići, Mijajlo Škuletić.

.

Zbog eutanaziranih grla oboljelih krava mještani MZ Bogetići traže da ministar i inspekcija dođu na lice mjesta

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. septembar 2024 15:03