sa sastanka / - SA SASTANKA
03/12/2021 u 15:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Најављене инвестиције у Улцињу: За пројекат "Велика скела" милион еура

На радном састанку су прецизирани модалитети улагања у инфраструктурене пројекте у 2022. години на подручју општине Улцињ у зони морског добра који ће бити уврштени у план инвестиционих активности

У зони морског добра у општини Улцињ биће улагана значајна финансијска средства, поручено је након конструктивног састанка који је одржан јуче између представника Општине Улцињ и Јавног предузећа "Морско добро“.

- Заједничком сарадњом ћемо видно поправити стање у зони морског добра на подручју општине Улцињ. У наредном периоду акценат је стављен на реализацији двије значајне инвестиције, а то су  пројекат "Велика скела“, као и Изградња пјешачке стазе од Хотела "Албатрос" до Рта "Ђеране" -  навео је предсједник Општине Улцињ Александар Дабовић.

На радном састанку су прецизирани модалитети улагања у инфраструктурене пројекте у 2022. години на подручју општине Улцињ у зони морског добра који ће бити уврштени у план инвестиционих активности.

 - Увјерен сам да ћемо наредне године реализовати важан инфрастуктурни пројекат "Велика скела" чија је вриједност од милион еура. Израда пројектне документације Изградња пјешачке стазе од ,,Хотела Албатрос до Рт-а ,,Ђеране" је једна од активности Јавног предузећа и очекујемо да ћемо у сарадњи са Општином Улцињ крајем следеће године кренути у реализацији ове значајне капиталне инвестиције, истакао је директор ЈП "Морско добро" Младен Микијељ.

Састанак представника ЈП "Морско добро" и челника Општине Улцињ имао је за циљ рјешавање дугогодишњих проблема у овој општини и у наредним периоду допринијеће ефикаснијем раду."

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 16:45