/ - FOTO: OPšTINA BAR - JAVNI POZIV ZA RASPODJELU SREDSTAVA ZA MEDICINSKI POTPOMOGNUTU OPLODNJU
20/02/2024 u 15:49 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Opština Bar: 45.000 eura za medicinski potpomognutu oplodnju

Rok za dostavljanje prijava sa potrebnom dokumentacijom je 30 (trideset) dana od dana objavljivanja Javnog poziva, odnosno do 21.marta 2024.godine.

Opština Bar raspisala je Javni poziv za raspodjelu sredstava za medicinski potpomognutu oplodnju. O

dlukom o budžetu Opštine Bar za 2024.godinu opredijeljena su sredstva u iznosu od 45.000,00 eura za naknadu troškova u vezi sa ostvarivanjem prava na liječenje neplodnosti postupcima medicinski potpomognute oplodnje.

- Predmet Javnog poziva je dodjela finansijskih sredstava i to u iznosu do 3.000,00 eura bračnim, odnosno vanbračnim supružnicima, odnosno ženi koja ne živi u bračnoj ili vanbračnoj zajednici, sa prebivalištem u opštini Bar, koji su iskoristili pravo na liječenje neplodnosti postupcima medicinski potpomognute oplodnje na teret troškova obaveznog zdravstvenog osiguranja. Zatim u iznosu do 1.500,00 eura bračnim, odnosno vanbračnim supružnicima, odnosno ženi koja ne živi u bračnoj ili vanbračnoj zajednici, sa prebivalištem u opštini Bar, koji započinju ili su već započeli liječenje neplodnosti primjenom postupka medicinski potpomognute oplodnje - navode u saopštenju.

image
- FOTO: OPšTINA BAR - JAVNI POZIV ZA RASPODJELU SREDSTAVA ZA MEDICINSKI POTPOMOGNUTU OPLODNJU

Rok za dostavljanje prijava sa potrebnom dokumentacijom je 30 (trideset) dana od dana objavljivanja Javnog poziva, odnosno do 21.marta 2024.godine.  Prijava sa pratećom dokumentacijom se šalje putem e-mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili predaje na Građanskom birou Opštine Bar, sa naznakom „Za Komisiju za MPO“.

Dodatne informacije o svim pitanjima od značaja za prijavljivanje na Javni poziv mogu se dobiti svakog radnog dana od 07-15h u Sekretarijatu za lokalnu samoupravu (kancelarija broj 208), putem broja telefona broj 030/301-486 ili putem e-mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 08:58