Зграда Општине Бар / - дан
18/10/2024 u 13:47 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Opština Bar: Pješčič se konačno oglasio i samo potvrdio da Opštini ništa nije dostavljeno

Opština Bar nije primila nijedan izvještaj od Luke Bar jer je sve mejlove slala na pogrešne, nepostojeće mejl adrese, kazali su iz Opštine.

- Opština Bar nije primila ni jedan izvještaj od Luke Bar, što je inače i zakonska obaveza, a dostavljanjem tih mailova javnosti Pješčić nam je samo pomogao i potvrdio da je to tako. Razlog je više nego očigledan, Luka Bar je sve mailove svo vrijeme slala na očito pogrešne, nepostojeće mail adrese. Naime adresa resornog Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj koja je dostupna i na sajtu Opštine Bar je: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., dok su, kako vidimo iz Pješčićevih priloga, mailovi upućivani na pogrešnu adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. - naveli su u saopštenju.

Kako kažu, "pametnome dosta."

- Mada čudi da se u eri savremenih komunikacija iz Luke Bar nijesu dosjetili da upozore Opštinu na druge raspoložive načine kada su primijetili da nema odgovora na mail i da isti nije dostavljen, ili da iskoriste tradicionalne usluge dostave kurirom ili poštom, ili je cilj prosto bio zataškati ove informacije - dodaju u saopštenju.

Na kraju, direktoru poručujemo da smo nakon svega saopštenog prethodnih dana od strane nadležnih službi ali i radnika, ubijeđeni da ima prečih i pametnijih poslova od prepisivanja i dopisivanja sa lokalnom upravom, kad već to nije činio na vrijeme. Ako se zdravljem radnika bude bavio detaljno kao i slanjem mailova na ispravnu adresu, iskreno smo zabrinuti za naše sugrađane, zaključuju.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. oktobar 2024 13:53