Божовић организовала ифтарско вече / - приватна архива
30/04/2022 u 08:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Предсједница СО Бар Милена Божовић организовала ифтарско вече

Као вјесник побједе над искушењима, Бајрам успоставља равнотежу између материјалних и духовних вриједности. Нека овај велики празник подсјети на важност његовања међусобног поштовања и разумијевања, доброте и солидарности, казала је Божовић

Предсједница Скупштине општине Бар мр Милена Божовић  организовала је ифтар у Исламском културном центру. Ифтарској вечери је, поред великог броја вјерника, присуствовао амбасадор Босне и Херцеговине у Црној Гори Бранимир Јукић, представници турске агенције за међународну сарадњу у Црној Гори, предсједник Исламске заједнице у Бару Неџиб Ибришимовић, представници Барске надбискупије, јавног и привредног живота Бара, одборници СО Бар, као и запослени у Општини Бар.

Божовић је казала да је одлучила да и ове године настави лијепу праксу, коју је прије више година започео тадашњи предсједник СО Бар Радомир Новаковић.

- Надам се да ће ова лијепа традиција учврстити повјерење грађана према локалној самоуправи као знак спремности да сви буду једнако уважени. Као вјесник побједе над искушењима, Бајрам успоставља равнотежу између материјалних и духовних вриједности. Нека овај велики празник подсјети на важност његовања међусобног поштовања и разумијевања, доброте и солидарности. Желим вам да наступајући рамазански Бајрам проведете са својим породицама и пријатељима у здравију, миру и просперитету - поручила је Божовићева.

На ифтаској вечери захвалио се главни барски имам Муидин еф. Миљаими.

- Захваљујем се предсједници СО Бар Милени Божовић и комплетном колективу који настављају лијепу традицију коју је започео наш пријатељ радомир Новаковић Цакан и надамо се да ће она и убудуће бити организована. Нама је увијек задовољство када у овом дивном амбијенту Исламског културног центра видимо велики број грађана, без обзира како се ко зове, јер ми смо најљепши примјер, не само у Црној Гори, него и шире, као заједница све три вјере у овом граду - казао је Миљаими.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 20:09