Lakušić i Ivanković / - USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
29/09/2024 u 15:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Regionalni vodovod Crnogorsko primorje obilježava dan društva: Dobro upravljanje imovinom imperativ

Odgovornim upravljanjem čelnika - "Regionalni vodovod Crnogorsko primorje" prepoznat je van granica Crne Gore.

- "Regionalni vodovodu Crnogorsko primorje" na čelu sa predsjednikom upravnog odbora tog preduzeća Zoranom Lakušićem i direktorom Borislavom Ivankovićem, sa njihovim stručnim kadrom i odgovornim odnosom prema široj zajednici, učinili su da se rad ove firme prepozna i izvan granica Crne Gore - ističu iz NVO  "Grupa građana BU2".

Podsjećaju da je Lakušić  nosilac priznanja najboljeg menadžera 2023. godine, za razvoj i primjenu inovativnih strategija, doprinosu zajednici, upravljanju resursima, rezultate u poslovanju i postignuća u vođenju organizacije zbog čega grupa NVO iz Budve traži da predsjednik Crne Gore Jakov Milatović dodijeli orden rada Zoranu Lakušiću.

Zoran Lakušić najbolji menadžer za 2023. godinu

- Zahvaljujući menadžerskim sposobnostima Lakušić - Ivanković  „Regionalni vodovod Crnogorsko primorje“ je nosilac zlatne bonitetne izvrsnosti „Zlatni sertifikat“ i kategoriše se u Zlatne firme Crne Gore. Aktivnosti Regionalnog vodovoda za nas na primorju znače spas turističke sezone i toga treba da bude svjestan svaki građanin Crne Gore na primorju - ističu iz NVO "Grupa građana BU2".

Osim kvalitetnog upravljanja ovim preduzećem treba istaći i lično nastojanje da se izvorište Bolje sestre sačuva od totalne propasti.

- Izvorište je usljed nelegalne eksploatacije šljunka u koritu rijeke Morače trpjelo velike gubitke, što je u jednom trenutku dovelo u opasnost dalje poslovanje preduzeća, ali i realizaciju ozbiljnih turističkih projekta od Herceg Novog do Ulcinja. Zoran Lakušić i Borislav Ivanković su svojim radom dokazli da je dobro upravljanje imovinom imperativ vremena u kojem živimo - zaključuje se u saopštenju NVO "Grupa građana BU2"

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
29. septembar 2024 15:39