ТО Бар на сајму у Бањалуци / - ТО Бар
13/11/2021 u 14:17 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Туристичка понуда Бара представљена на сајму туризма у Бањалуци

Током сајма дистрибуиран је разноврсни промотивни материјал о нашој општини, док је велико интересовање исказано за приватни и смјештај у хотелима, наводе из ТО Бар

Туристичка организација Бар у сарадњи са ТО Будва и ТО Улциња представља туристичку понуду наше општине на 24. Сајму туризма у Бањалуци “Лоримес 2021 “ који се ове године одржава у периоду од 11. до 13. новембра.

Током сајма дистрибуиран је разноврсни промотивни материјал о нашој општини, док је велико интересовање исказано за приватни и смјештај у хотелима. Осим наведеног, интересовања је било и за активне одморе, природне љепоте, актуелне мјере у вези са путовањем услед пандемије, потенцијалној сарадњи са туристичком привредом Бара итд.

На црногорском штанду своју понуду представили су и хотели “Принцесс”, “Стара Чаршија “, “Пхарос” и “Корали”. Одржани су бројни састанци са партнерима од којих издвајамо Мy травелТузла, Транстурист-Тузла, Гувернертурист-Тузла, Уни-тоурс Бања Лука , Хаппy Травел Бијељина и други. Током сајма организован је и радни доручак са представницима медија, на којима је представљена зимска понуда, али и планови за наредну туристичку сезону 2022.годину.

Организована су и гостовања и дате изјаве на локалним и националним телевизијама као што су Елта ТВ, Мондо, Независне новине, Фактор, Еуроблиц, Глас Српске и јавних сервиса БХТ1 и РТРС који су добили и вриједне награде у виду аранжмана у хотелима и приватном смјештају у Бару ,Будви и Улцињу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 18:27