Uhvaćena lisica / - FOTO: PV INFORMER
27/06/2024 u 11:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Uhvaćena lisica u prodavnici „Tehnomax“ u Pljevljima

Na zaprepašćenje radnica prodavnice Tehnomax u Pljevljima, oko 10 časova je u prodavnicu ušla lisica, koja je počela da se krije oko polica sa izloženom robom velike vrijednosti.

Radnice su pozvale u pomoć pripadnike Službe zaštite i spašavanja opštine Pljevlja,jer se prostorije Službe nalaze u neposrednoj blizini same prodavnice.

Kako javlja PV Informer, pripadnici Službe zaštite i spašavanja su po dobijenoj informaciji odmah intervenisali i uspješno uhvatili lisicu, koja se odavno odomaćila u spomen parku Stražica, koji se nalazi neposredno iznad objekta prodavnice tehničke robe. Srećna okolnost je da lisica pored jurnjave po prodavnici nije pričinila materijalnu štetu.

Uhvaćenu lisicu su pripadnici Službe prevezli na šumoviti dio brda Trlica koje se nalazi iznad grada i pustili u njeno prirodno stanište. Ovo svakako nije prvi slučaj da građani Pljevalja imaju susret sa lisicama u užem dijelu grada, posebno u naselju Golubinja, ali je prvi put da se lisica odlučila da uđe u neki objekat koji koriste ljudi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
PLJEVLJALISICA
27. jun 2024 11:32