/ FOTO: ŽELJKO ŠAPURIĆ
17/09/2023 u 10:15 h
Nevena BulajićNevena Bulajić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Međunarodni skup oldtajmera okupio region na nikšićkom Trgu slobode

Dok se građani slikaju pored svojih favorita, organizatori spremaju svečano otvaranje 16. Međunarodnog skupa oldtajmera koje počinje u 11:00 časova sati

Nikšićki Trg slobode jutros je zasijao u bojama savršeno očuvanih oldtajmera koji su već okupili na desetine  ljubitelja raznovrsnih vozila ali i radoznalih mališana koji svoje oduševljenje ne kriju. 

Dok se građani slikaju pored svojih favorita, organizatori spremaju svečano otvaranje 16. Međunarodnog skupa oldtajmera koje počinje u 11:00 časova sati. 

Međunarodna izložba oldtajmera je realizovana u organizaciji Oldtajmer Montenegro, Opštine Nikšić, Turističke organizacije (TO) Nikšić, Ravenol-a i Maxi Taxi-ja.

Nakon izložbe, od 13:00 sati za učesnike slijedi defile vožnja i obilazak vetrenjača na Krnovu, a u 15:00 sati dolazak na Vučje i odmor uz druženje koje se završava dodijeljivanjem nagrada i zahvalnica.

Povodom sutrašnjeg Dana oslobođenja Nikšića učesnici će se prema predviđenom programu, sjutra u 9:00 časova ponovo okupiti na nikšićkom Trgu kako bi uz druženje svečano obilježili ovaj važan dan za grad Nikšić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 02:40