/ Владислав Бојовић, фото: Б.Је.
26/05/2021 u 20:47 h
Božidar JelovacBožidar Jelovac
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Владислав Бојовић (ДНП): И Пљевља зрела за промјене

Локална власт у Пљевљима већ мјесецима се одржава на стакленим ногама, уз политичку корупцију, док се њен рад може оцијенити као једно велико ништа, наводи се у саопштењу Владислава Бојовића

Из ОО Демократске народне партије јуче су поручили да слиједи и смјена ДПС власти у Пљевљима.

-Локална власт у Пљевљима, на челу са Игором Голубовићем, већ мјесецима се одржава на стакленим ногама, уз политичку корупцију, док се њен рад може оцијенити као једно велико ништа, наводи се у саопштењу које је потписао члан предсједништва ДНП-а Владислав Бојовић.

Он је подсјетио да у Пљевљима није било конкретне иницијативе у циљу привлачења инвестиција и отварања нових радних мјеста у привреди, изостала је адекватна подршка малој привреди и пољопривреди, а општинска управа у последњих седам година није ништа учинила да заштити пропадање бројних предузећа.

-Чак и буџетски новац, који јој стоји на располагању, локална ДПС власт у Пљевљима није била способна да искористи за реализацију капиталних инвестиција од животног значаја за општину. Зарад осигурања опстанка, економског опоравка и будућности Пљеваља важно је да се штеточинско понашање и паразитирање локалне ДПС владајуће гарнитуре коначно прекине. Обнова привреде у Пљевљима и отварање нових радних мјеста једноставно захтијева нову локалну владајућу гарнитуру, а то значи смјену актуелне инертне, безидејне, неспособне и неефикасне локалне управе, поручио је Бојовић.

Он позива Голубовића да поднесе оставку и да на тај начин олакша смјену власти.

-Локална власт је потпуно дезоријентисана и просто не зна како да се понаша у новонасталим околностима. Ако не рачунамо то што њени представници знају да сваког мјесеца приме функционерску плату, наводи се у саопштењу.

Игор Голубовић је раније у неколико наврата саопштио да неће поднијети оставку.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 03:02