Anđela Vojinović / - DEMOKRATE
25/08/2024 u 15:58 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Vojinović: Raspisan tender za adaptaciju Dječijeg dispanzera u Nikšiću

Uprava za kapitalne projekte raspisala je tender za adaptaciju Dječijeg dispanzera u Nikšiću, saopštila je poslanica Demokratske Crne Gore Anđela Vojinović, koja je inicijatorka ideje.

- Još u decembru prošle godine, ispred Demokratske Crne Gore sam zatražila da se u državnom Budžetu opredijeli 600 hiljada eura za ovaj projekat, što je i prihvaćeno, a sada se konačno iskoračilo dalje! Nakon mnogo decenija čekanja, naših skorašnjih zalaganja i aktivnosti, sve smo bliže ostvarenju našeg cilja, a to je dobiti neophodne uslove, kvalitetnu uslugu i sigurno i toplo okruženje u kojem će se djeca Nikšića, Šavnika, Plužina i Žabljaka lakše nositi sa, za njih ionako traumatičnim, zdrastvenim poteškoćama - napisala je Vojinović. 

Zbog toga, kako je navela, je ovaj projekat mnogo više od građevinskog poduhvata, on je simbol naše zajedničke pobjede, odgovornosti i brige o najmlađima! Ovo će biti ispunjenje cilja, ne samo mog i ne samo Demokrata, već svih Nikšićanki i Nikšićana!

- Nadam se kvalitetnim ponudama na tenderu, kako bi se što prije, i bez odlaganja, ovaj važan projekat sproveo u djelo, jer vremena za čekanje nema. Da zajedno gradimo bolju budućnost, a naši mališani to jesu. Sistem, ali i svi mi, moramo brinuti o njihovim potrebama i učiniti sve da im olakšamo liječenje i odrastanje - zaključila je Vojinović. 

Vojinović: Dječiji dispanzer u Nikšiću biće rekonstruisan posle decenija nebrige

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
11. septembar 2024 20:28