авион, илустрација / - фото: UNSPLASH
03/06/2022 u 10:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Лажна дојава о бомби током лета на релацији Рим-Приштина

Око 22 сата добили смо информацију о пријетњи бомбом на лету из Рима за Приштину и одмах смо адекватно одговорили, рекао је Малићи

У четвртак касно увече упућена је пријетња о постављеној бомби у авиону на линији Рим-Приштина, а након провјере авиона и пртљага путњика, из полиције су потврдили да је дојава била лажна, преноси N1.

Пријетња бомбом упућена је док је авион био у лету, што је изазвало забринутост путника, рекао је начелник аеродромске полиције Шпенд Малићи.

-Око 22 сата добили смо информацију о пријетњи бомбом на лету из Рима за Приштину и одмах смо адекватно одговорили- рекао је Малићи, јавља KoSSev.

Према његовим ријечима, у авиону је било око 200 путника.

Како подсјећа KoSSev, од избијања рата у Украјини у региону стижу дојаве о постављању бомбе на различите адресе. Ове дојаве су се до сада испостављале као лажне, а слате су болницама, аеродрому у Београду, школама у Србији, Сарајеву и Приштини.

Неколико пута су евакуисани и тржни центри у Београду, аеродром у Нишу такође, као и објекти гдје се недавно одржавао фестивал„Мирдита, добар дан“, док су пријетње стизале и ректорату у Приштини у више наврата.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 16:18