Горан Даниловић / -Приватна архива
06/06/2022 u 17:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Даниловић: Забрањени лет Лаврова је срамна одлука Црне Горе

Срамна забрана прелету авиона Сергеја Лаврова преко територије Црне Горе има више везе са Србијом него са нама. Његов "забрањени лет" није порука Русији него Београду и поново, у ту прљаву игру нагуравају Црну Гору.

Предсједник Уједињене Црне Горе Горан Даниловић рекао је да је срамна одлука црногирских државних органа да забране прелет авиону министра иностраних послова Русије Сергеју Лаврову Срамна преко црногорске територије и оцијенио да та одлука има више везе са Србијом него са Црном Гором.

"Забрањени лет" Лаврову није порука Русији него Београду и поново, у ту прљаву игру, нагуравају Црну Гору, оцијенио је Даниловић и констатовао да је Црна Гора "изгубила суверенитет и са нама млате као са последњом крпом".

Он је напоменуо да "није било давно када је руски Иљушин гасио помахнитале пожаре по Црној Гори" и додао да му се чини "накјуче је играна фудбалска утакмица пријатељства између руских прарламентараца, предвођеним Гризловом и ДПС лопташа, и то на сред Цетиња".

"Забранити прелет авиону у којему је Лавров подухват је поданичке политике. Истини за вољу то је једино што "ми" можемо да забранимо, пошто су годинама уназад транспортни авиони из Украјине довозили или одвозили тоне и тоне цигарета са подгоричког аеродрома како би наша политичко-економска олигархија безбједно шверцовала дуван", казао је Даниловић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 19:57