/ - POLICíA NACIONAL
04/01/2022 u 14:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ухапшене три особе: Узгајали 2.589 биљака марихуане

Између два регистрована објекта, агенти шпанске полиције су заплијенили 2.589 биљака марихуане , 23 вреће пупољака, клима-уређаје, лампе, вентилаторе...

Шпанска национална полиција је, у сарадњи са локалном полицијом у Barbera del Valles (Барцелона), пронашла двије локације гдје се узгајала марихуана.

- Истражитељи су се фокусирали на индустријско складиште које се налази у индустријском имању, гдје су вршили надзор како би потврдили да се у наведеном складишту одвија незаконита радња- навели су из тамошње полиицје.

image
- POLICíA NACIONAL

Да би потврдила сумње агената, Национална полиција је рачунала на сарадњу техничких стручњака из компаније задужене за мјерење потрошње електричне енергије . Радници су успјели да се увјере да је брод напајан лажним путем илегалног прикључења на електричну струју.

- Агенти су ушли у унутрашњост и током претреса уочили да се у близини брода налази још једна зграда сличних карактеристика као она која се претреса и да емитује јак мирис марихуане. Тада су пронашли ид руго складиште за узгој марихуане- наводе из тамошње полиције.

Између два регистрована објекта, агенти су заплијенили 2.589 биљака марихуане , 23 вреће пупољака, клима-уређаје, лампе, вентилаторе и други прибор који се користи у овој врсти плантажа. Као резултат акције, полиција је ухапсила тројицу мушкараца.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 19:11