Vladimir Putin / - EPA
22/02/2024 u 19:06 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Putin: Bajdenu se nije dopao moj odgovor, pa me je nazvao „ludim kučkinim sinom“

Bajden u govoru u San Francisku izjavio je da „imamo ludog kučkinog sina poput onog tipa Putina i drugih, i uvijek moramo da brinemo o nuklearnom sukobu“

Ruski predsjednik Vladimir Putin je danas izjavio da se predsjedniku SAD-a Džozefu Bajdenu nije dopao njegov odgovor na pitanje o tome koji je budući američki predsjednik poželjniji u Moskvi, pa ga je Bajdena zato uvrijedio, javljaju agencije prenose mediji.

Putin je prenoseći svoj direktan govor iz razgovora sa predsjednikom SAD citirao: “ “Vi (Bajden) i ja smo nedavno razgovarali i pitali ste me ko je za nas (Rusiju) poželjniji kao budući predsjednik SAD” i rekao sam mu da ćemo raditi s bilo kojim predsjednikom, ali da vjerujem da je za nas, za Rusiju, Bajden poželjniji“, prenio je TASS.

Ruski predsjednik je rekao da ljutita rekacija Bajdena u posljednjem govoru i uvreda koje mu je uputio rekavši da je „ludi kučkin sin“ dokazuju da je bio u pravu kada je to rekao.

Putin je na pitanje novinara VGTRK Pavla Zarubina rekao da Bajden nije bio u stanju da mu odgovori sa „Vladice hvala, baš si mi pomogao“.

- Mi razumijemo šta se tamo dešava sa unutrašnjo-političke tačke gledišta i ova reakcija je apsolutno adekvatna, što znači da sam bio u pravu -zaključio je ruski predsjednik.

Bajden u govoru u San Francisku izjavio je da „imamo ludog kučkinog sina poput onog tipa Putina i drugih, i uvijek moramo da brinemo o nuklearnom sukobu“.

Kremlj je danas osudio upotrebu „sramnog jezika“ od strane predsjednika SAD a bivši predsjednik Rusije Dimitrij Medvedev je uzvratio nazivajući Bajdena „beskorisnim starcem“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 08:28