Алек Болдвин и супруга / - фото: Принтскрин
10/05/2022 u 20:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Болдвин и његова супруга открили пол седмог дјетета: Хилари блистала од среће

Осјећам толику радост гледајући ову дјецу која су испуњена љубављу и најједноставнијом, љубазном мудрошћу. Чути их како дијеле своје ријечи – један је од мојих највећих дарова у животу, додала је Хилари

Глумац Алек Болдвин и његова супруга Хиларија на Инстаграму су открили да ће њихово седмо дијете бити дјевојчица.

Супружници су то открили уз помоћ снимка на ком видимо како њихово шесторо дјеце, двије кћерке и четири сина, већ нуде одређене савјете будућој сестри.

- Увијек ми је било забавно и значајно да сазнам који је пол бебе. Али, како растем и учим, желим да то урадим мало другачије овог пута. Шта ће нашу бебу учинити особом пуном љубави? Шта ће учинити да се дјеца осјећају слободно и поносно? Можда ништа што можемо да дефинишемо. Можемо само да водимо, охрабрујемо њихов дух, слушамо, дијелимо своја искуства и учимо од њих, док посматрамо њихово путовање. Можемо да обезбиједимо што бољи живот, али остало је на нашој беби – да открије своје, јединствено ја - написала је Хилари.

Хилари је на снимку блистала од среће.

“Осјећам толику радост гледајући ову дјецу која су испуњена љубављу и најједноставнијом, љубазном мудрошћу. Чути их како дијеле своје ријечи – један је од мојих највећих дарова у животу”, додала је Хилари.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 17:53