Алек Болдвин / - Инстаграм
09/02/2022 u 08:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Након што је случајно убио Халину, Болдвин опет снима

Чудно ми је сада када сам се вратио на посао. Нисам радио од 21. октобра прошле године када ми се на снимању догодила она ужасна ствар, рекао је глумац у видеу

Након несрећног случаја на сету филма "Руст" који се догодио у октобру прошле године, глумац Алек Болдвин је на Инстаграму објавио видео у којем је испричао како се вратио послу, те како му је јуче био први снимајући дан.

„Први дан је увијек тежак. Не радим пуно као прије. Одем на посао и заборавим шта бих требао да радим. Чудно ми је сада када сам се вратио на посао. Нисам радио од 21. октобра прошле године када ми се на снимању догодила она ужасна ствар. Преминула је Хајлин Хачинс“, рекао је глумац у видеу који тренутно снима филм “97 Минутес“.

image

Алек Болдвин

- Инстаграм

Болдвин је у свом обраћању додао да му је било веома тешко да се послије свега врати на посао.

"Још увијек ми је тешко да изговорим то. Али вратио сам се на посао, било је занимљиво. Екипа је јако вриједна, цијели дан су на ногама", рекао је Болдвин и додао како му је веома другачије радити с млађом екипом и ограниченим буџетом.

Подсјетимо, Алек је почетком децембра прошле године у интервјуу испричао да више никад неће моћи да снима улоге с оружјем и да га уопште није брига ако више неће глумити након кобног догађаја.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 14:03