/ -SHUTTERSTOCK
06/06/2024 u 17:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Bezvremenski ljetnji komadi s kojima ćete uvijek biti u modi

Ne morate da trošite brdo para na garderobu svake godine. Ono što vam treba su bezvremenski ljetnji komadi koji će uvijek biti u trendu.

Ako preferirate klasičan i bezvremenski stil, sigurno već znate za neke osnovne komade odjeće koji će biti u modi svakog ljeta. Na njih se treba fokusirati, jer ćete uštedjeti novac, a izgledaćete elegantno i otmeno. A koji su to ljetnji komadi, saznaćete u nastavku.

1. Bijela košulja

Lijepu bijelu košulju ništa ne može da svrgne s trona. I prosto je nezamjenljiva u ljetnjim mjesecima. Ne postoji nijedan komad odjeće s kojim ne može da se uklopi. Uparite je s pantalonama, suknjama, šortsem, farmerkama – ili je obucite preko bikinija. Ne možete pogriješiti…

2. Bijele farmerke

Čim dođe ljeto, svuda paradiraju bele farmerke. I to nas uopšte ne čudi. Jedan su od osnovnih, bezvremenskih komada koji će uvijek biti u trendu.

3. Midi haljina

Lijepa, ljetnja haljina nikad vas neće iznevjeriti. Možete je nositi u svim prilikama, samo joj dodajte adekvatnu obuću i torbu. A modela je bezbroj, tako da nije teško naći haljinu koja vam odlično stoji.

4. Jednostavan bodi

Klasični, jednostavni bodi treba da ima svaka žena u svom ormaru, jer se kombinuje sa svim komadima odjeće. U njemu ćete izgledati i moderno i šik.

5. Lanene pantalone

Lanene pantalone su tu decenijama i tu će i ostati. Ništa ne može da se mjeri s njima. Prosto su nezamjenljive za ljeto. Naročito bijele pantalone koje možete stilizovati na milion načina.

6. Jednodjelni crni kupaći kostim

Sa ovim kupaćim kostimom nema greške. Svaka žena u njemu izgleda otmeno i moćno. Nije ni čudo što ne izlazi iz mode. I savršeno će se uklopiti uz raskopčanu bijelu košulju koju možete nositi umjesto haljine za plažu. Sigurno ćete biti u centru pažnje, piše lepotaizdravlje.rs

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. septembar 2024 15:15