/ -INSTAGRAM
03/08/2024 u 15:29 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Hejli Biber je zaštitno lice novog parfema Libre marke YSL

Od prvog lansiranja, YSL je predstavio šest verzija ovog parfema, a najnovija nosi naziv Libre Flowers & Flames

Slavna manekenka Hejli Biber zvijezda je nove kampanje za najnoviju verziju parfema Libre marke YSL. Parfem Libre, koji je YSL Beauty lansirao 2019. godine, brzo je postao popularan širom svijeta zbog svoje sposobnosti da ženama pruži osjećaj samopouzdanja i ženstvenosti, a također je jedan od najprodavanijih parfema ove marke.

Šest verzija

Od prvog lansiranja, YSL je predstavio šest verzija ovog parfema, a najnovija nosi naziv Libre Flowers & Flames. Ova verzija sadrži jedinstvenu mješavinu nota kremastog cvijeta kokosa, mirisnog ljiljana, bogatog narančinog cvijeta i tople vanilije, stvarajući senzualan i ženstven miris.

YSL Beauty je putem Instagrama najavio novi miris svojim pratiteljima i saopštio da kreće s kampanjom u kojoj će se pojaviti četiri poznate žene, od kojih je prva upravo Biber.

"Prvo poglavlje predstavlja Hejli Biber, preduzetnicu i trendsetericu, koja pomjera granice. Njeno uzbuđenje u ovom prelaznom razdoblju odražava se na fotografijama, inpirišući žene da s povjerenjem gledaju u budućnost - objavio je YSL.

Snaga samopouzdanja

- Uzbuđena sam što sam jedna od žena koje predstavljaju ovu generaciju i što sam dio ovog projekta tokom tako posebnog razdoblja u mom životu. Ovaj projekt omogućuje nam da istaknemo snagu samopouzdanja, ličnog izražavanja i raznolikosti i vrlo sam sretna što mogu biti dio toga - izjavila je Biber u saopštenju za medije.

"Vau", Volim ovaj miris, tako je elegantan", "Zvuči kao prekrasan miris", "Kraljica", "Volim ovaj parfem", "Jedva čekam da ga isprobam", "Moj najdraži parfem, jako sam uzbuđena", "Ovaj parfem je pravo umjetničko djelo", samo su neki od komentara pratioca ispod predstavljanja novog mirisa na YSL Instagramu.

YSL Beauty sarađivao je s poznatim fotografom i kinematografom Tajlerom Mičelom (Tylerom Mitchellom) kako bi stvorili fotografije koje autentično prikazuju stil i duh mirisa YSL Libre. Novi parfem Libre Flowers & Flames dostupan je na web stranici YSL Beauty i u odabranim trgovinama. Dolazi u bočicama od 10 ml, 30 ml i 90 ml.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. septembar 2024 02:56