/ -SHUTTERSTOCK
03/10/2024 u 18:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Jednostavna jesenja šminka

Hladan, oštar vazduh inspiriše nas da promijenimo makeup i odamo počast bojama jeseni, i predstojećoj prazničnoj sezoni. Vrijeme je da ispoljite svoju kreastivnost i poigrate se sa sjenkama, karminima, ajlajnerom i maskarom. U nastavku ćete vidjeti prelijepe ideje za jesenju šminku.

Jednostavna jesenja šminka: Ovako izgleda savršen makeup

1. Metalik je u trendu

Zamijenite svoju mat paletu sjenki za nešto malo sjajnije. Nošenje metalik sjenki je jednostavan način da promijenite makeup u pravi jesenji. Nanesite metalik sjenku mekanom četkicom na gornji kapak i ispod donje linije trepavica, završavajući sa svojom omiljenom maskarom.

2. Kreirajte kontrast

Promijenite stvari ove jesenje sezone nošenjem kontrastnih boja na kapcima. Bronzani ton u pregibu i svjetlija boja na kapcima pokazuju kako uzbudljiv i lak kontrast može da izgleda kada se uradi pravilno.

3.Zemljani tonovi

Ove jeseni koristite zemljane nijanse sa dubljim bojama poput bobičastih i crvenih. Meka bronzana sjenka savršeno će se uklopiti sa usnama obojenim bobičastim voćem. Jednostavno, lepo i efektno.

4.Nježni smokey eyes

Odlučite se za tamnocrvene i sive nijanse sjenki kada kreirate smokey eyes, u odnosu na tradicionalne tamno crne, smeđe i tamnoplave. Ovo odražava jesenju paletu boja, ali ostaje dovoljno raznovrsno za sve što može donijeti dan ili noć. Uparite svoj meki, zadimljeni izgled sa sjajnim usnama i minimalnim rumenilom za maksimalan efekat.

5.Izduženi ajlajner

Ne volite sjenke? Nema problema. Ove jeseni pokažite koliko ste vješti u uzvlačenju ajlajnera i šta sve možete da učinite sa olovkom za oči.

6.Klasična ljepota

Ovaj mmakeup look dokazuje da i najsitniji detalji mogu napraviti veliku razliku. Nakon što ste nacrtali mačje oko, spojite olovku sa donjom linijom trepavica koristeći olovku u vodenoj liniji i malo ispod očiju. Pomiješajte duboku nijansu sjenki preciznom četkom da postignete blago zadimljen izgled i kompletirajte šminku karminom u nijansama bobičastog voća.

7. Bogata čokolada

Tamno braon, espresso i bogate čokoladne nijanse su odlične za jesenju šminku, a mogućnosti su beskrajne. Pronađite paletu sjenki inspirisanu čokoladom i bacite se na blendanje i kreiranje savršenog jesenjeg makeupa.

8. Glimmer and Shimmer

Sa svakim svjetlucavim proizvodom dolazi talas mogućnosti, jer se svjetlucava završna obrada iznova i iznova dokazala kao šik pratnja sjenki za oči i blago podiže izgled.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. oktobar 2024 18:02