/ -GETTYIMAGES
04/01/2024 u 19:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Najpopularnije boje noktiju koje će vladati 2024.

Tokom proteklih 12 mjeseci, vidjeli smo da trendovi potiču iz filma, TikTok-a i naravno modnih pista. Sledeće godine predviđamo ne samo fokus na boju, već i na dizajn", kaže Julija Diogo, manikirka u Liberty London

Koje su to boje noktiju koje će obilježiti ovu godinu otkriva Juliji Diogo, manikirka u Liberty London i specijalista za Bio Sculpture. Među njenim klijentkinjama su mnoge slavne dame, a jedna od njih je Rosie Huntington-Whiteley. "2024 će biti uzbudljiva godina kada su nokti u pitanju. Tokom proteklih 12 mjeseci, vidjeli smo da trendovi potiču iz filma, TikTok-a i naravno modnih pista. Sledeće godine predviđamo ne samo fokus na boju, već i na dizajn", kaže Julija.

1. Black Cherry

"Trend noktiju crna višnja postao je popularan 2023. godine, djelimično podržan odanošću Megan Foks nijansi", objašnjava Diogo. "Ova boja je savršena za zimski period. Zamislite crnu sa primjesama crvene ili ljubičasto-crnu, duboke nijanse patlidžana ili krvavo crvene nokte." Ova boja je tako šik alternativa uobičajenim crnim i bordo nijansama i savršena je za januar.

2. Crveni nokti

Sledeća je klasična crvena. "Roze Barbie bila je dominatna 2023, ali predviđamo pomak ka crvenoj 2024, sa minimalističkim, ženstvenim dizajnom", kaže Diogo. Naročito mpopularan će biti crveni frenč manikir.

Hromirani nokti

3.Hromirani nokti su već neko vrijeme u modi, a očigledno će biti u trendu i tokom ove godine. "Na nedavnim modnim revijama, hrom se pojavio u velikoj mjeri preko prirodnih baza ili mekih ružičastih, bijelih i vanilastih boja", objašnjava Diogo. Vidjeli smo da haštag #chromenails ima preko milijardu i po pregleda na TikTok-u.

4. Matcha Green

Djeluje kao da svi zamjenjuju kafu mača čajem. Ne samo da ovaj wellness trend nastavlja da raste, već počinje da se probija i u svijet ljepote. Tako da ćemo matcha green nokte viđati svuda 2024. Na to ukazuje i groman broj pregleda haštaga #matchanails na TikTok-u.

5.Jednostavni dizajn

Na kraju, ali ne najmanje važno, Diogo predviđa da će jednostavni manikir biti veoma popularan sledeće godine. "Sve više klijenata traži jednostavan manikir", kaže Diogo. "Čisti dizajni kao što su crne linije na golim osnovama su ono što možemo očekivati da ćemo vidjeti više u 2024."

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. oktobar 2024 19:56