Crni kaput - vjerni pratilac kombinacija / - SHUTTERSTOCK
02/12/2022 u 00:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Modni kutak: Crni kaput spasit će sve kombinacije

Iako je crni kaput minimalistički odabir, daje mogućnost kreiranja bezbroj različitih kombinacija, a u isto vrijeme je i odličan neutralizator kolor blok priča, kao i odjevni artikal sklon transformacijama

U jesenskom i zimskom periodu naš vjerni pratilac kombinacija, bez obzira o kojoj je prilici riječ, upravo je crni kaput.

Vjerujemo da svaka dama u svom ormaru ima barem jedan model crnog kaputa koji je modni klasik baš poput bijele košulje, male crne haljine ili crnog sakoa.

image

Za sve kombinacije

- SHUTTERSTOCK

Iako je crni kaput minimalistički odabir, daje mogućnost kreiranja bezbroj različitih kombinacija, a u isto vrijeme je i odličan neutralizator kolor blok priča, kao i odjevni artikal sklon transformacijama.

Dame posebno vole kod njega činjenicu da na sofisticiran način zaokruži svaki izgled. U ležernim svakodnevnim izdanjima kombinujte ga uz farmerice, oversajz džempere i omiljene tene, kao i gležnjače. Također, odlično će funkcionirati i u poslovnim izdanjima te cijelu priču podignuti na novi nivo uz košulje, dolčevinama i pantalonama visokog struka.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 04:44