Ревија Татјане Раскопине / -ЕваГерман студио
19/12/2021 u 14:30 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дизаjнерка Татjана Раскопина представила колекциjу за празничне дане

Руска модна дизаjнерка Татjана Раскопина на самосталноj ревиjи коjу jе недавно уприличила у Подгорици приказала jе нову колекциjу

Руска модна дизаjнерка Татjана Раскопина на самосталноj ревиjи коjу jе недавно уприличила у Подгорици приказала jе нову колекциjу. Након Москве и црногорског фешн вика, Раскопина jе љубитељима моде приказала 20 нових модела.

– Ово jе дизаjн гардеробе 1920-1930. године. Доста сам инспирисана стилом овог периода, покушала сам да га дорадим и направим нешто своjе, али са акцентом на то вриjеме. Нова година као прилика одлично одговара том времену: свила, шљокице, памук, провидне, њежне, мекане материjале. Жеља празника у овом тренутку. Увиjек узимам за основу нешто аутентично и чисто. За мене jе наjважниjа историjа и квалитет израде-казала jе дизаjнерка за "Дан".

Нови модели, су како jе истакла, намиjењени самосталноj жени.

– То jе придивна, самостална жена. Доста jе активна а истовремено и њежна. Активна жена високе интелигенциjе са истанчаним укусом-додала jе Раскопина.

Дизаjнерка jе открила и у чему jе пронашла инспирациjу за моделе коjе jе представила црногорскоj публици.

– Vibe. Риjеч vibe има разна значења. Али jа сам изабрала наjлогичниjе и наjпростиjе - вибрациjа. То jе оно што често не можемо видjети али га jе могуће осjетити. Као и многе битне ствари у животу - умjетност, љубав, таленат, искреност. Срце би ми било пуно кад би публика гледаjући колекциjу осjетила све оно што сам jа осjећала ствараjући jе- поручила jе она.

Колико jе било изазовно стварaти колекциjу у вриjеме пандемиjе, дизаjнерка каже:

– У 2020. години кад смо се сви нашли у карантину код мене се као и код других поjавио вишак слободног времена. Тада се код мене jавила жеља да озбиљно почнем да се бавим своjим хобиjем да направим од њега велики проjекат.

Модели Татjане Раскопине ће ускоро бити доступи и преко онлаjн формата.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 17:07