Здравко Кривокапић / - Здравко Кривокапић
13/07/2021 u 12:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривокапићев син брани докторат на Медицинском факултету у Крагујевцу

Јавна одбрана докторске дисертације Милоша Кривокапића, одржаће се у Амфитеатру „проф. др Милосав Миша Костић“ Факултета медицинских наука у Крагујевцу 16.07.2021. године

Син предсједника Владе Црне Горе Здравка Кривокапића 16. јула браниће докторат на Медицинском факултету у Крагујевцу. Ова информација од јуче стоји и званичном сајту крагујевачког факултета.

- Јавна одбрана докторске дисертације Милоша Кривокапића, под називом „Испитивање антимикробних, антиинфламацијских, антиоксидационих и кардиопротективних ефеката екстракта сремуша, Аллиум урсинум Л“ одржаће се у Амфитеатру „проф. др Милосав Миша Костић“ Факултета медицинских наука  у Крагујевцу 16.07.2021. године, са почетком у 12.00 часова - каже се на сајту Медицинског факултета.

Његов отац предсједник Владе Црне Горе Здравко Кривокапић са супругом Јасминком, која је просветни радник као и он има петоро дјеце и двоје унучади.

Троје дјеце је магистрирало, а најстарија кћерка је докторирала. Од два најмлађа сина, један је завршио Медицински факултет, а други је средњошколац.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 07:41