Lina Hidi / -PROFIMEDIA
31/10/2023 u 13:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Lina Hidi otkrila kakvu je sudbinu željela za Sersei Lanister u „Igri prestola"

Fanovi se i dalje raspravljaju da li je završetak bio zadovoljavajući i otkrivaju šta bi promijenili

Četiri godine su prošle od završetka jedne od najpopularnijih serija današnjice "Igre prestola". Fanovi se i dalje raspravljaju da li je završetak bio zadovoljavajući i otkrivaju šta bi promijenili.

Neki smatraju da se serija završila onako kako je i trebalo, dok drugi tvrde da je imala jedan od najgorih završetaka u istoriji televizije. Ono u čemu se slažu obje strane je da je poslednja sezona prebrzo proletjela kroz svoju priču. Jedna od onih koja je imala drugačiju ideju za njen lik je glumica Lina Hidi. Ona je tumačila zloglasnu Sersei Lanister i priznala je za The Hollywood Reporter kakvu sudbinu je željela za taj lik.

Njen lik nije preživio poslednju sezonu. Sersei je zajedno sa svojim bratom i ljubavnikom Džejmijem završila pod ruševinama zamka.

-Svi smo imali svoje ideje za kraj, jer dok glumite, pokušavate da shvatite put svojih likova. Mejsi Vilijams i ja smo maštale o obračunu Arije i Sersei. Sanjale smo o tome. Ali oni su imali druge ideje - rekla je Lina.

-Mislim da su na kraju svi shvatili zašto. Uđete u glumu i ponekad želite da preispitate neke stvari. Ali apsolutno sve razumijem. Nedostaju mi ljudi jer se toliko zbližite da stvarate porodične odnose. To vam otežava sve. Iz takvih veza proizilazi neobična tuga. Ali ne propuštam seriju. Snimili smo je i dali sve od sebe. Promijenila nam je živote i uvijek ćemo je pamtiti- dodala je glumica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. jul 2024 17:35